Café De Klok

Café De Klok

Café De Klok is gelegen in de wijk het Oude Noorden. De wijk het Oude Noorden is een volkswijk. Het café ligt bij de Noorderbrug , die het Oude Noorden en Crooswijk met elkaar verbinden In de directe omgeving bevindt zich een groot aantal winkels en het openbaar vervoer. Op de zaak rust een automaten- en brouwerijverplichting.Voor directe informatie kunt u terecht bij P.Westerveld 0640962421.

Meer details

 Zoekt u een echte bruine kroeg met een lage huur, dan heeft u hem nu gevonden. Café de klok is gelegen aan de rand van het Oude Noorden  in de nabijheid van diverse woonwijken en een aantal winkels. Het beschikt over twee terrassen een bij de zaak en de andere aan de Rotte .Voor de creatieve ondernemer zijn er enorme mogelijkheden om de functie van buurtkroeg uit te bouwen naar meerdere barsporten(darten, kaarten). Uw creativiteit als ondernemer is bepalend!


Bij overname;  
Koopprijs  
Huurprijs per maand € 
Waarborgsom € 
   
Bij pachten;

 n.v.t

 

Pacht per week incl. huur € 
Waarborgsom € 

 

Meer informatie:
Hobea Speelautomaten B.V.
Admiraal Trompstraat 15
3115 HK Schiedam
Tel. 010 - 2 083 000

KLIK HIER OM DIRECT TE REAGEREN VIA E-MAIL 

Al onze aanbiedingen zijn geheel vrijblijvend. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Bij geschillen is geen beroep op deze tekst mogelijk. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.